Academisch ziekenhuis gebruikt SIAM al jaren

Anoigo verbindt patiënt én zorgverlener aan de applicatie.

 

Een academisch ziekenhuis gebruikt SIAM al een aantal jaren om via een DigiD authenticatie toegang te geven aan haar patiënten en via de UZI Pas aan haar medewerkers en andere zorgverleners tot haar ziekenhuis systeem. Zodat de patiënten op een veilige manier afspraken kunnen maken en hun dossiers kunnen inziet, of de zorgverleners dossiers van hun patiënten kunnen inzien en muteren.

Nu vanuit hun onderzoekers ook de behoefte ontstond om op een veilige wijze toegang te krijgen tot ge-anonimiseerde gegevens van patiënten, is er voor gekozen deze toegang ook via SIAM te laten verlopen. SIAM wordt daar nu ook ingezet om deze toegang en de benodigde autorisaties met behulp van het protocol FHIR te realiseren.

 

Dezelfde techniek is tegelijkertijd ook ingezet om patiënten op veilige wijze door middel van een mobiele app hun eigen metingen/waarden te laten bijhouden.

Meer ervaringsverhalen

Lees hier hoe onze diensten bedrijven en overheidsinstellingen ondersteunen en veiliger maken

HBO instelling kiest voor SIAM voor authenticatie

Dienstverlening wordt verder geautomatiseerd, waardoor papier opslag verminderd wordt.

Lees verder

Toegang tot applicaties centraal uitvoeren voor gemeente

SIAM zorgt ervoor dat alle authenticatiemiddelen als cluster worden aangeboden aan de aan te sluiten applicaties.

Lees verder

Goed doel verbindt private en publieke applicaties

Deze goede doelenstichting gebruikt SIAM om een geïntegreerd beeld aan haar consumenten te geven zodat die naar juiste instanties kunnen worden gedirigeerd.

Lees verder

Dienstverlening softwareleverancier verbeterd door gebruik IDSelect

Een softwareleverancier voor schadeverzekeraars met allerlei applicaties wil gecontroleerd toegang geven tot haar applicaties.

Lees verder

Softwareleverancier gebruikt IDSelect als authenticatievoorziening

Een softwareleverancier die actief is door heel het land gebruikt IDSelect als authenticatievoorziening van haar SAAS webapplicatie op het gebied van parkeerdiensten voor gemeenten.

Lees verder

Verzekeringsmaatschappij vergemakkelijkt dienstverlening

Een verzekeringsmaatschappij uit het midden van het land wil toegang geven tot haar adviseurs om het makkelijk te maken voor deze adviseurs om diensten aan klanten te verlenen.

Lees verder
Arrow next
Arrow prev