Miljoenen identiteitsverificaties per jaar

Lokaal of cloud

In vier stappen uw identity-management op orde.

Anoigo is specialist in het betrouwbaar verbinden van applicaties aan authenticatiemiddelen. Of het nu gaat om het toegang geven tot burgers, patienten of klanten, Anoigo heeft dit al miljoenen malen gefaciliteerd.

Certificaat

De eerste stap voor het beveiligen van een betrouwbare identiteit bestaat uit encryptie en signing. Hiervoor moet gebruik worden gemaakt van zogenaamde PKI certificaten. Dit certificaat wordt aangevraagd bij een officiële certificaatleverancier. In het geval van een aansluiting op DigiD, eHerkenning en/of eIDAS is een PKI Overheidscertificaat verplicht (doorlooptijd minimaal 5 werkdagen afhankelijk van de leverancier).

Aansluiten

Anoigo biedt standaard authenticatieprotocollen om te applicaties te verbinden. Denk hierbij aan SAML2.0, Oauth of OpenID Connect, maar ook aan bijvoorbeeld ADFS/Windows Identity Foundation. Daarnaast ondersteund SIAM ook een eigen API koppeling waarmee het mogelijk is om binnen 1 dag aan te sluiten.

Tijdspad

Het tijdspad van aansluiten is afhankelijk van een aantal factoren en kan qua tijd uiteenlopen van 1 dag tot enkele weken afhankelijk van de gekozen middelen en de lokale applicatiestekker.

Uitvoering & contact

Wilt u zonder zorgen en allerlei poeha uw applicatie van betrouwbare authenticatiemiddelen voorzien? Neem dan contact op met Anoigo. Wij helpen u zo snel mogelijk online zonder dat hiervoor lange trajecten of ingewikkelde projecten voor moeten worden opgezet.

Maak een afspraak