We verbinden applicaties én gebruikers, we ontkoppelen én ontzorgen.

De poortwachter voor veilige identiteiten.

De aandacht voor cyber security neemt ontzettend toe. Een cruciaal onderdeel daarvan is de identiteit van de degene die aan de poort staat. Hoe verkrijg je die? Hoe verifieer je die? Kan je de identiteit vertrouwen? Hoe houd je hem actueel?

 

Wij zijn de specialist in het betrouwbaar verbinden van applicaties aan authenticatiemiddelen en zijn bekend met de vraagstukken die spelen rondom identiteiten. Of het nu gaat om het toegang geven tot burgers, patiënten of klanten. We hebben dit al miljoenen malen gefaciliteerd.

Wij openen nieuwe mogelijkheden

Anoigo is Grieks voor ‘openen’. Het symboliseert ons bedrijf op twee manieren: met onze producten ‘openen’ we nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Het is ten tweede de manier waarop we onze software en diensten ontwikkelen.

Anoigo maakt gebruik van & draagt bij aan Open Source-software en gebruikt zoveel mogelijk open standaarden.

Snel, simpel en betrouwbaar

Voor onze koppelingen maken we gebruik van het eigen product SIAM. SIAM is een open source product gebaseerd op open standaarden dat specifiek ontwikkeld is om elke applicatie van iedere organisatie snel & simpel van een betrouwbare authenticatie te voorzien.

Ben jij klaar voor een nieuwe verbinding?

Ga aan de slag bij een ontzettend leuk team!

Bekijk de vacatures