Nu beschikbaar

 

Anoigo heeft altijd de visie en de hoop gehad om de digitale voetafdrukken van gebruikers te minimaliseren of zelfs te doen verdwijnen. Op technisch gebied was de mogelijkheid daarvoor lange tijd nog onvoldoende en op menselijk gebied was er vaak te weinig aandacht voor.

 

Het bewustzijn van de belangrijkheid van privacy komt steeds meer op de voorgrond. Door de intrede van Wallets voor de opslag van je persoonsgegevens kon er worden gekeken naar ons doel: het uitwissen van digitale voetsporen van burgers om identiteitsfraude of diefstal van deze gegevens tegen te gaan. Met behulp van Wallets en de nieuwste software van Anoigo is het mogelijk beperkter gegevens te delen en zijn de technische voorwaarden voor de vergroting van privacy binnen bereik.

 

PAWS (Privacy Assured Wallets System) zorgt voor een verbinding van jouw persoonsgegevens met applicaties via standaardprotocollen die meestal al in websites aanwezig zijn. Het kan hierdoor vrijwel direct worden gebruikt om toegang tot Wallets toe te voegen aan bestaande sites. PAWS werkt met een viertal Wallets (Digidentity, Itsme, Schluss en Yivi). Vanzelfsprekend zal het aantal ondersteunde Wallets continu worden uitgebreid.

Neem contact op