Expertise en kwaliteit

In Anoigo bundelen vijf IT-dienstverleners hun krachten en expertise. Deze ondernemingen werken al geruime tijd samen aan verschillende opdrachten, en de medewerkers behoren zonder uitzondering tot de “top of their class”. Of het nu gaat om het maken van een ontwerp voor software, het opzetten van de IT-architectuur of het plannen van de IT-infrastructuur, om het beheer van IT-projecten of om ‘Identity Management’, betere deskundigen dan bij Anoigo zijn lastig te vinden.

Het uitgangspunt van Anoigo is het leveren van topkwaliteit, vanaf het prille begin tot het slot van de oplevering. Anoigo prefereert moeilijke, haast onmogelijke opdrachten: hier komen de ware kwaliteiten van de medewerkers tot hun recht.

De medewerkers van Anoigo zijn bedreven programmeurs, deskundige IT-architecten en ervaren specialisten op het gebied van IT-infrastructuur. Ze beschikken over de juiste papieren en de broodnodige ervaring. Ze brachten reeds vele malen projecten tot een goed einde, waaronder vele zeer complexe.

Anoigo-medewerkers zijn technisch vaardig en communicatief sterk. Het zijn, kortom, echte Professionals. Ze hebben een duidelijke, eigen mening en dragen deze uit. Voorop staat daarbij het belang van de klant : in hun presentatie identificeren Anoigo-medewerkers zich volledig met de opdrachtgever.

Door deze verbondenheid streeft Anoigo te allen tijden na om zich te houden aan budget en projectplanning. Anoigo is er trots op dat dit tot nu toe in de meeste gevallen is gelukt. “Wij houden niet van falen.”

Het kernteam van Anoigo bestaat uit de volgende individuen:

Jeroen de Beer

Remy Hanswijk

Mari Heesbeen

Bauke Hiemstra

Ton Voskamp